Огледало на Успеха
Българска версия English version
Каталог на успелите Философия на успеха Навигатор на успеха TV предаване
 
 

 
 

TV Предаване

 

 "Огледало на успеха"

Новото телевизионно предаване е за хората, които вярват ,че със своите усилия и труд, със своите способности, ще постигнат желаните успехи и богатство, и така ще се чувстват щастливи и удовлетворени от съществуването си. Предаване, чрез което те ще научават нещо за себе си, за своите способности, качествата,  които притежават и как най-добре да ги използват в реалния живот. Ще се запознаят с философията на успеха, с правилата за действие, ще съставят свой личен план за израстване, развитие и справяне с трудностите. Ще участват с предложения, със свои виждания, ще споделят мнения и идеи. Предаване за положителните неща в живота, за постижения, успехи и житейска хармония. Предаване, което ще изучава, утвърждава, стимулира и популяризира опита и постиженията на хора, фирми, общини и градове.
Мисията на предаването е да мотивира зрителите към усвояване на едно конкурентно и успяващо поведение, отговарящо на изискванията на бързо променящия се свят в условията на новия световен ред. Ще предложи и ще съдейства да се превърне в навик девиза “Аз мога, АЗ искам,АЗ правя", което е особено важно сега, в сменящия се световен ред, когато основния стремеж е да се продава по целия свят и да се извличат максимални облаги.
Всяко излъчване на предаването по развлекателен и непринуден начин ще представя законите на успеха, методите, принципите, правила за по-щастлив, успешен и хармоничен живот. Живот без стрес. Звучи просто и ясно, но простите неща в живота най-трудно се изпълняват. Още по-трудно е те да станат навик.
Целта на предаването: Да развлича, да образова и да мотивира. Мотивиране на мисълта и действията на зрителите за постигане на успехи и удовлетвореност от собствения труд , постигане на живот без стрес и осигуряване на висок жизнен стандарт.Да показва успеха.
Целта се постига по следния начин :
• По забавен начин зрителите се мотивират към усвояване на знания и навици за постигане на успехи.
• Създаване на положителна нагласа у зрителите, позитивно мислене, и запалване на искрата за действие, за постигане на успешна реализация в живота.
• Адаптиране към бързо променящите се условия и свят, усвояване на начин на живот в непрекъсната промяна.
• Осигуряване на обратна връзка със зрителите за мнения и идеи.
• Търсене и намиране на успешни решения за печеливши /креативни/ идеи.
• Запознаване на зрителите с хора и компании, които постигат успехи, и даване на възможност, те лично да представят своите положителни постижения.
• Активно участие на зрителите в самото предаване.
За реализиране на целите на предаването ще се използват трите основни принципа: запомняне, разбиране и практическа реализация на излаганите идеи, а именно:Чух и забравих, видях и запомних, направих и разбрах.
Съществуват природни закони на междуличностно равнище.Те действат обективно, независимо дали се познават от зрителите и дали те се съобразяват с тях. Обаче, тяхното познаване и изучаване може да им помогне да подобрят междуличностните си взаимоотношения, да увеличат личната си работоспособност и магнетизъм, и да си изградят щастлив и хармоничен живот. Те могат да им помогнат да  контролират и управляват ефективно своето поведение. Това, в крайна сметка, е най-големият дар, който могат да получат в този живот.
По въпросите за успеха и неговите тайни са изписани хиляди страници, но човек няма толкова време да чете, усвоява и прилага всичко това. Живеем във време, когато всичко около нас много бързо се променя.Това ни заставя да се научим, да работим и живеем със скоростта на живота. Трябва бързо и интелигентно да се действа. Телевизията, като най-мощно средство за въздействие върху хората, има най-голямо значение за формиране на мирогледа, психическата нагласа на нацията, бързо предава информация, знания и умения на зрителите. А новото предаване, по забавен начин, ще предоставя знания, умения и ще мотивира към действие.Знанието е сила, която е нужна, преди да се пристъпите към действие.
С всяко излъчване на предаването зрителите ще откриват, че знанията, които получават и уменията, които придобиват, се превръщат в навик. Това е гаранция, те да станат истински, успяващи, удовлетворени, хармонични и щастливи личности.
Това е предаване, което ще носи полза. То ще изследва и ще дава отговори на въпроси, с които всички зрители ежедневно се сблъскват -успеха,  смелостта, конкуренцията, грешките, провала, вярата, ентусиазма, загубите, поемането на риск, взаимоотношенията и т.н..То ще е пътеводител за придобиване на успешно поведение в новия световен ред.
Предаване, което ще постави и ще съдейства да се усвои от зрителите
Девизът на новото време:
"Аз мога,Аз искам,АЗ правя"

"Огледало на успеха" е авторско предаване за успели личности, фирми и организации. Елате при нас, покажете таланта си. Ако произвеждате, творите,работите,пеете, танцувате, имитирате, свирите на музикални инструменти или вече имате издадени албуми, книги и др., предаването  е ваше. Запишете се за участие. Ние ви очакваме!   

 

в "Огледало на успеха". 

 

Аз мога.Аз искам.Аз правя.
Кредото мое -това е!
Ако искаш и ти ,
кредото мое приеми.
Успехи постигни.
В сайта и в TV предаването
“Огледало на успеха” тях покажи,
с другите ги сподели,
достояние на света ги направи.
Успехите си увеличи!

 

С поздрав. доц. д-р ик.Сийка Касабова

 

Нагоре

 
 
Powered by VIB solutions - Web design, web development, SEO and marketing...