Огледало на Успеха
Българска версия English version
Каталог на успелите Философия на успеха Навигатор на успеха TV предаване
 
СС № 1.Представяне на финансови... СС № 2 .Стоково-материални запаси СС № 4.Отчитане на амортизациите НСС 5.Представяне на финансови отчети... НСС № 6.Разходи за опазване на... НСС № 7.Отчет за парични потоци НСС № 8.Нетни печалби или... НСС № 9.Представяне на финансовите... НСС 0 10.Събития настъпили след датата... НСС 11.Договори за строителство НСС 12.Данъци от печалбата НСС 13.Показатели за... НСС 14.Отчитане по сектори НСС № 16.Дълготрайни материални... НСС № 17.Лизинг НСС № 18. Приходи НСС № 19.Доходи на персонала НСС 20.Отчитане на правителствени... НСС № 21.Ефекти от промени във... НСС 22.Отчитане на бизнес комбинации НСС 24.Оповестяване на свързани лица НСС 26.Представяне на финансовите... НСС 27.Консолидирани финансови отчети... НСС 28.Отчитане на инвестициите в... НСС 29.Представяне на ГФО при условията... НСС 30.Финансови отчети на банки НСС 32.Финансови инструменти НСС 33.Доходи на акция НСС 34.Междинно счетоводно отчитане НСС 35.Преустановявани дейности НСС 36.Обезценка на активи НСС 37.Провизии, условни задължения и... НСС 38.Нематериални активи НСС 40.Отчитане на инвестиционните... НСС 41.Селско стопанство
 

 
 

Навигатор на успеха

 

 

                         Навигатор на успеха 

Мъдростите на човечеството крият в себе си велика сила. Те мотивират към действие . Издържали  са проверката на времето . Доказали са своята непреходност и значимост. За нас остава да ги изучаваме, да вникваме в тяхната същност, да съобразяваме действията си с тях и успешно да се справяме с изключенията. Всеки път когато ги четем, слушаме, те ни зареждат със сила и енергия.  Мотивират ни и ни помагат да намерим правилните решения на собствените си проблеми. Стимулират ни  да изживеем живота си по-добре. Да го направим щастлив и успешен. А нима това не е мечтата на всеки от нас?

Според Уилям Аткинсън Успехите се дължат на определени качества на ума , характера и темперамента.”Човек е това, което иска да бъде.”Ето защо развитието на тези качества е ключ към успеха. А според Уди Алън “10% от успеха се дължат на упоритостта”. “Гениалността се състои от 10% вдъхновение и 90% упорит труд” казва Томас Едисон. А според Джордж Бърнард Шоу “Тези, които успяват на този свят, просто тръгват и търсят желаните от тях обстоятелства и ако не ги открият ги създават!”

Подбраните сентенции ще ви настроят на вълната на положителното мислене и мъдростта . Ще засилят вашата мотивация за постигане на успех и хармония в живота. Ще ви помогнат да формирате най-необходимите качества за постигане на този успех . И всичко, към което уверено и последователно се стремите, ще ви принадлежи. Опитайте. Навигаторът на успеха е ваш помощник. Той е във ваша услуга. Възползвайте  се от него.


Мъдростите събра и подреди, за Вас, доц д-р ик. С.Касабова въз основа на:

Мъдростта на вековете.Под ръководството на проф. Тодор Боров. Изработили: Веселина Ганева и Любен Атанасов. С., 1979 г.

Петър Дънов.Духовни послания.Помогни си сам, за да ти помогне и господ.

Наполеон Хил.Убеждавай и забогатявай.

Хорас Джаксън Браун.Правилата на живота. Книга І,ІІ, ІІІ.

Правилата на живота проверени в България.

Учи се от живота и го сподели с другите.

Артур Шопенхауер. Афоризми за житейската мъдрост.

Морган скот Пек.Размисли по пътя.

Балтасар Грасиан.Изкуството на житейската мъдрост.

Робърт Т. Кийосаки. Наръчник по инвестиране.

Хенри Форд.Моят живот и моите успехи. С., 1991

 Когато просто не върви,
когато ви боли,
когато отчаян сте дори ,
към навигатор на успеха се обърни.
За всичко туй в него има лек.
Мъдростите вечни,
по теми подредени,
ще помогнат да решите
вашите проблеми.
Навигатор на успеха посети,
с енергия и ентусиазъм се зареди ,
сила си вземи
и проблемите си реши.
16.10.2008

С.Касабова

Книгата е за тези, които обичат да тренират и побеждават. 

0887763306

Сийка Йорданова Касабова-доц. доктор по икономика. Автор и създател е на сайта www.uspeh.bg,www.ogledalonauspeha.com,

В настоящата книга авторката представя поредица от приказки, в които са вплетени много мъдрости, познания за това какви сме,кои сме. Тя представя различни  човешки  качества:-лицемерието, горделивостта и алчността, както и борбата между доброто и злото, истината и лъжата, манипулацията, справедливостта и свободата, късмета и труда, самотата, загубеното време в отмъщение, живота и правото на избор. Одухотворено са представени и добрите вълшебници - мисълта, въображението, желанието, действието, последователността, упоритостта и волята, а заедно с тях и лошите им събратя - мързела, страха и губенето на време, от които човек трябва да се пази. Авторката показва и път към успеха, законите които го управляват, златното правило на живота, срещата между минало, настояще и бъдеще.
Всяка от приказките дава познания за постигане на успех в живота, вдъхва оптимизъм, мотивира към действие, доброта и човечност.

Цена 11.99 лв.Отстъпка 20% Поръчай сега    

  
     директно от издателя на sik402001@mail.bg, GSM 0887763306.   
 

Книгите могат да бъдат получени с наложен платеж, с превод по банкова сметка   и получаване лично от издателството.
Инсико ООД


Поръчките могат да се направят на следния имейл като се посочат всички данни за издаване на данъчна фактура ,начина на плащане и начина на получаване.

 e-mail.  sik402001@mail.bg

  телефон за връзка  02 9582917        02 470 69 06 ,GSM  0887763306

 

 

 Добави коментар

Моля попълнете формата

Име
Имейл
Файл
Въведете кода
Описание
     
Нагоре

 
 
Powered by VIB solutions - Web design, web development, SEO and marketing...