Огледало на Успеха
Българска версия English version
Каталог на успелите Философия на успеха Навигатор на успеха TV предаване
 
 

 
 

Начало

  

Количка

0 артикула
 

Добре дошли в сайта “Огледало на успеха”


Тава е вашият сайт. Той ще ви  запознае с философията на успеха. Ще ви мотивира към действия. Ще ви зареди с енергия и ентусиазъм за постигане на високи  цели и успехи  в живота. Ще ви запознае с видни исторически личности, с успяващи личности в страната и по света, с научни постижения, с успели партии и политици и техните виждания за бъдещето на страната, с  успели фирми, общини и организации, с техните  продукти и постижения.  Най–важното, в него може да представите:

  • вашите постижения и успехи в  живота чрез текст и видеоклип;
  • постижения и успехи на ваши  деца, колеги, близки и познати в България и чужбина;
  • непрекъсната актуализация на постиженията;
  • да споделите вашите разбирания за успеха  и хармонията в живота;
  • да участвате в телевизионното предаване “Огледало на успеха”;
  • да разгледате каталога на успелите -да се запознаете с видни исторически личности, с успели и успяващи българи у нас и чужбина, с младите по пътя на успеха , с достиженията на фирми, общини, партии и организации; 
  • да разгледате видеоклипове на фирми, общини, успяващи личности и млади дарования;
  • имате възможност да влезете в контакт с нови личности и  партньори.

Чакаме Ви, чакаме вашето партньорство и спонсорство. С  общи усилия да попълним темите в сайта . Да стане той истинско огледало на вашите постижения и успехи. Да могат бъдещите поколения да видят  какви сте били, как сте работили, мечтали, какво сте направили и създали.

Със сърдечни поздрави: доц.д-р ик. Сийка Касабова

 

   0 артикула

 Сийка Йорданова Касабова-доц. доктор по икономика. Автор и създател е на сайта www.uspeh.bg ,www.ogledalonauspeha.com,
В настоящата книга авторката представя поредица от приказки, в които са вплетени много мъдрости, познания за това какви сме,кои сме. Тя представя различни  човешки  качества:-лицемерието, горделивостта и алчността, както и борбата между доброто и злото, истината и лъжата, манипулацията, справедливостта и свободата, късмета и труда, самотата, загубеното време в отмъщение, живота и правото на избор. Одухотворено са представени и добрите вълшебници - мисълта, въображението, желанието, действието, последователността, упоритостта и волята, а заедно с тях и лошите им събратя - мързела, страха и губенето на време, от които човек трябва да се пази. Авторката показва и път към успеха, законите които го управляват, златното правило на живота, срещата между минало, настояще и бъдеще.
Всяка от приказките дава познания за постигане на успех в живота, вдъхва оптимизъм, мотивира към действие, доброта и човечност
.

 

 Цена 11.99 лв.Отстъпка 20% Поръчай сега    
     директно от издателя на sik402001@mail.bg, GSM 0887763306.   
 

Книгите могат да бъдат получени по пощата или от издателството.

Поръчките могат да се направят на следния имейл като се посочат всички данни за издаване на данъчна фактура ,начина на плащане и  начина на получаване.

 e-mail.  sik402001@mail.bg

  телефон за връзка  02 9582917 , 02 470 69 06, GSM  0887763306

 


 

Нагоре

 
 
Powered by VIB solutions - Web design, web development, SEO and marketing...