Огледало на Успеха
Българска версия English version
Каталог на успелите Философия на успеха Навигатор на успеха TV предаване
 
 

 
 

Измерване на успеха на фирмата

 

 

 

 

Измерване на успеха
 

 

Успехът зависи от правилната нагласа в мисленето.Обикновено хората свързват успеха с печалбата, с доходите от продажбата на продуктите и услугите, които предлагат на пазара.
-         Как мислите- вярно ли е това ?
-          Не е ли само заблуда?
 За да си отговорим на тези въпрос, първо е необходимо да отговорим на въпроса –какво представлява печалбата ?
Печалбата е нещо нестабилно, което варира във времето.И това е така защото  печалбата, която получаваме днес, може да доведе до утрешни големи загуби и обратно. Ето защо мисленето в дългосрочен план изисква да се вземат пред вид още много параметри при определяне на успеха на една фирма. Дългосрочното мислене спомага да се развиват операции и дейности, които ще дадат резултат в едно по-далечно бъдеще. А печалбата е мерна единица в краткосрочен план. По тази причина трудно  е  да бъде използвана за оценка в дългосрочен план. За оценка на успеха на фирмата са необходими други измерители.
-         Кои са те?
Необходим е пълен анализ на типа бизнес към който се насочвате,
Необходимо е  неговото пазарно позициониране.
И така най- добрият индикатор за това  как се развива фирмата е съотношението между печалбата и  тенденциите в развитието на пазара.

 

 

Искате   да сте успешни?

 

Искате  да сте първи?
Искате да сте лидер?
Искате  да покорите световните пазари? И непрекъснато се питате -
Как да стане това?
А отговорът, отговорът е прост- като изградите екип
Ровърт Мадъкс в книгата си ” Как се създава екип”
 дава отговор на вълнуващите ви въпроси.
Изграждането на ефективен екип е истинско предизвикателство. Хората, които работят в  екип се нуждаят от  познаване на техниките за вграждане в екипа и работата в екип. Техники, които кратко и ясно  са изложени в книгата  „Как се създава екип”.
Голямо достойнство на книгата представляват разработените казуси, тестове и въпроси.Това превръща тази книга в самоучител, който всеки член на екипа е необходимо да притежава , изучава и използва в работата си, за да се постигнат желаните резултати за организацията.
Цената на книгата е само 2 лева.Това е най-добрия подарък, който може да си направите.Това е най-добрия подарък, който може да направите за членовете на екипа . Тава е най-добрата нищожна инвестиция , която носи при това най -големи резултати за постигането на целите на организацията.
Заявка на необходимия брой книги очакваме на нашия имейл както и допълнителни въпроси.Книгата може да получите по пощата,срещу пощенски разходи от 2.40 лв за брой.
 
 

 

 

Нагоре

 
 
Powered by VIB solutions - Web design, web development, SEO and marketing...