Огледало на Успеха
Българска версия English version
Каталог на успелите Философия на успеха Навигатор на успеха TV предаване
 
 

 
 

Измерване на успеха на фирмата


Място за Вашия рекламен видео клип


Необходимо е да инсталирате Flash Player, за да гледате видео материалите.
spacer  

 

 

 

 

Измерване на успеха
 

 

Успехът зависи от правилната нагласа в мисленето.Обикновено хората свързват успеха с печалбата, с доходите от продажбата на продуктите и услугите, които предлагат на пазара.
-         Как мислите- вярно ли е това ?
-          Не е ли само заблуда?
 За да си отговорим на тези въпрос, първо е необходимо да отговорим на въпроса –какво представлява печалбата ?
Печалбата е нещо нестабилно, което варира във времето.И това е така защото  печалбата, която получаваме днес, може да доведе до утрешни големи загуби и обратно. Ето защо мисленето в дългосрочен план изисква да се вземат пред вид още много параметри при определяне на успеха на една фирма. Дългосрочното мислене спомага да се развиват операции и дейности, които ще дадат резултат в едно по-далечно бъдеще. А печалбата е мерна единица в краткосрочен план. По тази причина трудно  е  да бъде използвана за оценка в дългосрочен план. За оценка на успеха на фирмата са необходими други измерители.
-         Кои са те?
Необходим е пълен анализ на типа бизнес към който се насочвате,
Необходимо е  неговото пазарно позициониране.
И така най- добрият индикатор за това  как се развива фирмата е съотношението между печалбата и  тенденциите в развитието на пазара.

 

 

Искате   да сте успешни?

 

Искате  да сте първи?
Искате да сте лидер?
Искате  да покорите световните пазари? И непрекъснато се питате -
Как да стане това?
А отговорът, отговорът е прост- като изградите екип
Ровърт Мадъкс в книгата си ” Как се създава екип”
 дава отговор на вълнуващите ви въпроси.
Изграждането на ефективен екип е истинско предизвикателство. Хората, които работят в  екип се нуждаят от  познаване на техниките за вграждане в екипа и работата в екип. Техники, които кратко и ясно  са изложени в книгата  „Как се създава екип”.
Голямо достойнство на книгата представляват разработените казуси, тестове и въпроси.Това превръща тази книга в самоучител, който всеки член на екипа е необходимо да притежава , изучава и използва в работата си, за да се постигнат желаните резултати за организацията.
Цената на книгата е само 2 лева.Това е най-добрия подарък, който може да си направите.Това е най-добрия подарък, който може да направите за членовете на екипа . Тава е най-добрата нищожна инвестиция , която носи при това най -големи резултати за постигането на целите на организацията.
Заявка на необходимия брой книги очакваме на нашия имейл както и допълнителни въпроси.Книгата може да получите по пощата,срещу пощенски разходи от 2.40 лв за брой.
 
 

 

 Добави коментар

Моля попълнете формата

Име
Имейл
Файл
Въведете кода
Описание
     
Нагоре

 
 
Powered by VIB solutions - Web design, web development, SEO and marketing...