Огледало на Успеха
Българска версия English version
Каталог на успелите Философия на успеха Навигатор на успеха TV предаване
 
 

 
 

Горещи добрини

 

Добрите неща в живота не пести.

Тях покажи .Достояние на всички ги направи .
Нека се множат.Живота ни да красят.
Подлостта и злото да победят.
Достойнството ни да крепят.
Добрината в този свят да умножат
Не мълчете!Не ги пестете!
Добрините покажете!
Ако доброто умножим,
злото ще победим,
живота си по щастлив ще изградим.
А срещнеш ли  доброто-
 се усмихни и му благодари ,
за това не се изискват- дори пари.
В сайта “Огледало на успеха “го покажи.
 

 

 

Изказвам искрената си благодарност на БНБ , на нейния Управител г-н Искров , на Директора на дирекция “Правно обслужване” г-н Тимнев и на целия екип, за това, че бързо и навременно взеха действено отношение и помогнаха на “специалистите “ на банка “Банка Пиреус Българиа” АД да прочетат и разберат какво пише в договора им и да го изпълнят. Предлагам както ще има регистър на некоректните кредитополучатели да има и регистър на некоректните банки,който да се изнася в Интернет и в пресата.Това ще помогне на кредитополучателите правилно да се ориентират в избора на банка, а на банките да уважават клиентите и да бъдат коректни към тях .
Моят проблем е решен ,благодарение на Вас! За това още един път Благодаря. Доказахте, че има институция в България , която си гледа работата. Институция, която работи.  
 
 
10.10.2009
София
                                                                                          Сийка Йорданова Касабова

 

 

 


     Уважаеми г-н Бонкалов,
Много благодаря от свое име и от името на клиентката, че уважихте основателната й молба, независимо, че беше изтекъл едномесечният срок, и възстановихте спиралата. Така Орифлейм доказа, че е фирма, която уважава клиентите си и държи на своето име и имидж. 

09.10.2009 
София                                                                          Светлана Михайлова


 

Днес 13.10.09 посетих Столично управление “Социално осигуряване” за заверка на осигурителна книжка. Искам да изкажа искрената си благодарност на ревизора Данчо Данчев за културното и вежливо обслужване. Отидох със свито сърце , а излязох с усмивка и добро настроение. Ако има повече такива служители животът ни ще бъде по-щастлив и по-хубав.
Още един път Благодаря, г-н Данчев. Бъдете жив и здрав и все така вежлив към клиентите и всеотдаен в своята работа.
 
13.10.09
София                                                                                                       С.Йорданова  

 

 

Уважаеми госпожи/да, от банка ДСК
 Благодаря Ви, че приехте за достоверни изнесените от мен фактически данни, изложени в моето писмо, изпратено Ви по електронната поща от 07.04.2012 г. и ми се доверихте. Аз изложих фактите такива, каквито бяха, но знаех, че нямам право за рекламация, тъй като това не съм направил на касата. Вие проявихте изключително голямо човешко разбиране и безкрайно Ви благодаря за това и ми възстановихте по разплащателната сметка разликата в сумата, която получих на ръка и тази, отразена в операционната бележка за транзакцията. С това си действие, Вие повишихте доверието и уважението ми ми към Вашата банка и работещите в нея служители. Тази своя благодарност към Вашата банка ще направя и по интернет в изключително интелектуалния сайт
www.uspeh.bg, който се посещава от голям брой интелегентни посетители, малки и големи бизнесмени,  учени, студенти, аспиранти и други, в т.ч. чужди граждани и специалисти.
 С най-голямо уважение,

12.04.2012
   София                                                                                   Иван Касабов                   
 

 Изказваме сърдечните си благодарности на доц. д-р Кадиян, който лекува семействата ни, всички наши близки и всички познати, които сме  изпращали при него. При това почти на символична цена, да не казваме почти без пари. Неговата "златна слушалка" и поставянето на точна диагноза са спасили, и  са помогнали на много хора. Той бе домашен лекар на половин София без да е такъв. Пред неговият кабинет винаги имаше опашка от чакащи млади, възрастни и деца. Кабинетът на доц. д-р Кадиян отваряше от 6 ч. сутринта. Както той обича да се шегува - кой работи от 6 ч. сутринта, - отговорът му - Пирогов и д-р. Кадиян. Един живот изцяло посветен на професията и хората.
Още един път благодарим на Човека, специалиста, който работи неуморно и помага качествено на хората в най-тежките им моменти, когато болестта ги е споходила.
Бъдете жив и здрав доц. д-р. Кадиян. Всички имаме нужда от Вас.

С благодарност от сем. Касабови, сем. Токатлиян ,сем. Минтови, сем. Христови

 15.08.2012 г.

 

 

На 18 01 2012 г. бях оперирана в болница Торуда  от д р Васил Яблански-смяна на тазобедрена става.Операцията мина успешно. Сега се движа така както преди.Възстанових напълно подвижността си и се радвам на живота..Затова съм искрено благодарна на     д р Яблански , много благодаря на анестезиолога д-р.Виктор Стефанов,който безболезнено ми постави упойката и на хирургическия екип: д-р. Сергей Стоянов, д.р.Евгени Влаев, м.с.Тончева и м.с.Рулинска и на екипа от следболничното възстановяване. Бяхме три жени оперирани от д-р Яблански , от които едната на 85 г.Трите операции бяха успешни.Всичко в ортопедичното отделение- обслужване и хигиена  бeше на ниво.Пиша тези редове да изкажа моето голямо човешко благодаря за успешната операция на хирургическия екип на болница Токуда и   да дам увереност и смелост  на тези, които имат този проблем , че си заслужава. 

 

 

17.082012 г.

София                                                                                    С.Касабова

 

 


Email: pavlova@gmail.com
Бях изпаднала в невероятна криза в личен и професионален план и искам сърдечно да благодаря на младия писател Денис Йовчев и супер позитивната му и поучителна книга, която промени живота ми "Да бъдем богати, успешни и щастливи" , пожелавам му още много успехи в професионален план! 


 

Какво ни струват днес парите
На плажа си лежа, а до мен дебелак един, богато с месища надарен, но отворили ли уста започва и завършва само с псувня. Лежи си този херовин и непрекъснато върти се от едната на другата страна с GSM в ръка, и бизнес сделки той реди, а целият му речник се състои от арогантност и псувни.
Лежа си и се чудя, от къде се взе този плевел и бодил, и така зарази нашата духовна, а и плажна среда. Какво ни струват днес парите, когато  повечето от тях, ги държат хора с бедни и просташки  души?До кога ще търпим това? До кога така ще върви?
 Ако знаеш ти, помогни ми и кажи. 


 

 

Нагоре

 
 
Powered by VIB solutions - Web design, web development, SEO and marketing...